Jouw recensies

vegetation

384 recensies

Het natuurlatex matras
Kussen van natuurlatex
Bed Kipli gestoffeerd
Lente/herfst dekbed
Kipli Matrasbeschermer
Bed Lyon
Bed Turijn
Bio babymatras
Bed Marseille
Het ergonomische Kipli kussen
Zomer dekbed
Houten wandplanken
Vitrage van wit linnen
Natuurlijk linnen gordijn
Massief houten wandplank Marseille
Massief houten kinderbed
Hoofdkussen met veren en dons
Nachtkastje van massief hout
Massief houten huisbed Kipli
Donzen dekbed
Rolkussen van dons en veren
Plaid van biologisch hydrofiel katoen
De matrastopper van veren en dons
De ultieme Kipli Veermatras
4 seizoenen dekbed
Linnen bank PALM
Linnen hoekbank PALM
Linnen Slaapbank PALM
Linnen hocker PALM
Linnen poef PALM
Natuurlijke latex matrastopper
100% natuurlijk kussen
Massief houten nachtkastje LUCA

Geverifieerde recensie

Etoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis client

Van de klantendienst hebben we - Mathieu P.

Van de klantendienst hebben we op een lieve manier alle hulp gekregen,zelfs buiten kantooruren;fantastisch.

11/02/2024

Geverifieerde recensie

Etoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis client

Perfektie. - Mathieu P.

Dit is een topprodukt.niet enkel op gebied van duurzaamheid maar ook op gebied van komfort. we slapen zalig op deze kipli essentiel matras.ook de klantendienst is superbe.

11/02/2024

Geverifieerde recensie

Etoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis client

Super wel een beetje zwaar - O B.

Super wel een beetje zwaar maar goede kwaliteit

20/01/2024

Geverifieerde recensie

Etoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis client

Super kwaliteit en service - O B.

Fijne zaak om te winkelen super kwaliteit

20/01/2024

Geverifieerde recensie

Etoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis client

Redelijk snelle verzending en prima - Pepijn H.

Redelijk snelle verzending en prima communicatie.

07/01/2024

Geverifieerde recensie

Etoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis client

Mooi en degelijk bed - Pepijn H.

Mooi en degelijk bed. hoge kwaliteit massief hout. eenvoudig te monteren zonder schroeven (alleen hoofdbord met 2 inbusschroeven). enige nadeel is dat het bed soms kraakt als je je omdraait.

07/01/2024

Geverifieerde recensie

Etoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis client

Zo fijn - Tabitha V.

Niet zo zwaar als een wollen dekbed en wel net zo lekker warm!

31/12/2023

Geverifieerde recensie

Etoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis clientEtoile avis client

Dekbed - Natasja V.

Lekker behaaglijk warm maar toch ventilerend. ik zocht een alternatief voor een dons dekbed, dit dekbed is wel zwaarder in gewicht maar niet dierlijk en prettig in gebruik. ik slaap er goed onder!

19/12/2023

Geverifieerde recensie

Etoile avis client

Great service, terrible product. not - Wieger V.

Great service, terrible product. not worth the money

03/12/2023

Geverifieerde recensie

Etoile avis client

Unhappy with the pillow - Wieger V.

The pillow was so incredible thin, almost no filling. totally, useless and that for this price. the product is not worth. i must say that in terms of service they have been super friendly.

03/12/2023

1
2
3
4
5

Heb je een vraag? We antwoorden je met een glimlach :)

Icon de messagerie

Via chat

Live chat

Met onze geweldige klantenservice

Icon de mail

Via e-mail

[email protected]

We antwoorden dezelfde dag nog